Eksamenskurser

Skal du bestå Studieprøven eller Prøve i Dansk 2 (PD2) eller 3 (PD3)? Så kom og få den nødvendige hjælp på et målrettet eksamenskursus hos os.

Vores eksamenshold afholdes for eksklusive team på 6-8 deltagere. Vi holder antallet af deltagere nede, så der er god plads og god tid til hver enkelt. Her drukner du ikke i mængden. 

Vi mødes én gang om ugen i 12 uger. Hvis vi har ledige pladser tilbage, er du også velkommen til at nøjes med at deltage i de sidste seks uger af kurset, hvis du tænker at det er nok.

Vores åbne eksamenskurser i København afholdes i vores centralt beliggende lokaler i International House Copenhagen. Bliver du forhindret i at fremmøde fysisk undervejs, giver vi dig mulighed for at fortsætte deltagelsen på kurset online. Du kan også tage hele dit eksamenskursus online. 

På kurserne arbejder vi med alle tre delprøver: læseforståelse, skriftlig og mundtlig/lytteforståelse. Er det kun den skriftlige del, du har brug for hjælp til, kan du med fordel vælge et privat online forløb i stedet for et holdkursus. 

Fælles for alle muligheder er, at vores undervisere har mange års erfaring med at undervise i danskprøverne og derfor ved, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at bestå!

Har du nogen spørgsmål?

Ring til os

Send en email

Studieprøve eksamenkurser

Skal du bestå Studieprøven, så du kan komme i gang med at studere i Danmark? Tilmeld dig et målrettet eksamenshold på kun 6-8 deltagere.

Studieprøve online eksamenskurser

Skal du bestå Studieprøven, så du kan komme i gang med at studere i Danmark? Få hjælp til at bestå med vores online kursus. Du kan vælge udelukkende at træne den skriftlige del eller at kombinere det skriftlige og mundtlige.

PD3 eksamen

PD3 eksamenskurser

Har du tilmeldt dig Prøve i Dansk 3? Tilmeld dig et målrettet eksamenshold på kun 6-8 deltagere.

PD3 online eksamenskurser

Har du brug for målrettet hjælp til at bestå PD3 eksamen? Få hjælp til at bestå med vores online kursus. Du kan vælge udelukkende at træne den skriftlige del eller at kombinere det skriftlige og mundtlige.

PD2 online træning

PD2 online eksamenstræning

Har du tilmeldt dig Prøve i Dansk 2? Få hjælp til at bestå med vores online kursus. Du kan vælge udelukkende at træne den skriftlige del eller at kombinere det skriftlige og mundtlige.

Testimonials

“I presented the oral part of the PD3 exam yesterday and got a 10. Thank you for all the great tutoring that definitely pushed me forward and gave me the confidence I needed to pass.”

Elisabeth Torres

“This course was exactly what I needed in order to push myself in the right direction and get the feedback that I desperately needed. It’s an intensive course and it gives you a precise overview on what it takes for you to pass. I would not have reached that high grade without the help of my sweet teacher. Thank you very much, because now I’m studying what I love!”

Simona Ivanova (bestod Studieprøven i 2018)

Very exam oriented and intensive course. Amazingly good for people who already know Danish at beginner level and really want to pass PD3 in an effective manner. Following the course will provide you with a clear picture of the exam structure and how to get points.

Keith Tang (bestod PD3 i 2018)