Semiprivate lektioner i dansk

Er I to, der gerne vil lære dansk sammen? Eller ønsker du, at vi finder en passende studiepartner til dig? Semiprivate lektioner i dansk kan ligesom almindelige privatlektioner afholdes enten efter et fast skema med én eller flere ugentlige mødegange eller efter et fleksibelt skema, når det passer jer. Ønsker I fx at gennemføre niveau A1 sammen, kan det gøres på 16 mødegange a 1,5 timer.

Vi garanterer jer et velstruktureret kursus, hvor I vil opleve en hurtig progression. I får mindst 66% af taletiden, og I får onlineadgang til det tilhørende kursusmateriale.

Vi tilbyder semiprivate lektioner i København, Århus og online.

KONTAKT OS I DAG

+45 4258 1600
  • Ring til os i dag, eller skriv til os her

Gratis prøvelektion i København

Mød en af vores sprogkonsulenter i København eller online. Igennem en samtale og en kort sprogtest finder vi ud af, hvad jeres niveau er, hvad I har brug for at lære, og hvordan I bedst når jeres mål. I kommer også til at høre om, hvordan vi arbejder, og hvad vi kan tilbyde.

Book en gratis privatlektion her

Hvad får I?

  • Fuld effekt til reduceret pris!
  • En exceptionelt dygtig underviser med 100 % fokus på jer
  • Et brugbart, aktivt dansk fra dag 1
  • Et stort ordforråd på kort tid
  • En noget nær perfekt udtale
  • Det absolut bedst udviklede og resultatskabende undervisningskoncept på markedet
Se vores kursusbetingelser her

TESTIMONIALS

“Hos Danskbureauet har jeg virkelig fået valuta for pengene. Jeg har fået en personlig coaching omkring, hvordan man som udlænding kan undgå sproglige og kulturelle misforståelser i arbejdssituationer, og jeg har opnået, at min accent og forståelse af det danske sprog er blevet meget bedre. Derfor kan jeg varmt anbefale kurset for andre udlændinge i samme situation.”
Grace Barutwayano, Dansk Røde Kors
“I took an intensive private Danish course at Danskbureauet in 2009. Ea is a fantastic teacher, and the course was precisely tailored to my needs. After just one month of high-paced learning, people stopped switching over to English when I tried to communicate in Danish with them. Three years on, and I still happily recommend Danskbureauet when someone asks where I’ve learned Danish so well. The best investment I’ve ever made! :)”
Zsusanna Sükösd, Århus Universitet

VI TILBYDER OGSÅ

Full immersion

Trænger du til et venligt og effektivt skub ind i samtalen på dansk, eller skal du lære sproget fra bunden hurtigst muligt?

Privatlektioner online

Har du for travlt til at komme ind til os? Eller sidder du i udlandet? Vi tilrettelægger dit kursus, udvælger materialer og giver dig præcis den samme opmærksomhed, som når det foregår ansigt til ansigt.

Fleksible privatlektioner

Har du en hektisk hverdag eller en masse rejseaktiviteter? Er din kalender helt umulig? Med fleksible privatlektioner i dansk mødes vi, hvor og når det passer dig bedst.