Fleksible privatlektioner i dansk

Har du en hektisk hverdag eller en masse rejseaktiviteter? Er din kalender helt umulig? Med fleksible privatlektioner i dansk mødes vi hvor, og når det passer dig bedst. Det behøver ikke være samme ugedag og tidspunkt hver gang, og hvis du har behov for nogle lange pauser undervejs, så er der også plads til det.

Med fleksible privatlektioner bliver du undervist af en af vores exceptionelt dygtige undervisere, der har 100% fokus på dig. Du får mindst 50% af taletiden, og på den måde sikres du en hurtig progression, og du opnår et stort ordforråd på kort tid.

Vi booker gerne vores aftaler med dig fra gang til gang, og du har mulighed for at aflyse dine fleksible lektioner i dansk frem til hverdagen før kl. 12.00 – uden beregning.

Vi tilbyder privatlektioner i København, Århus og online.

VIL DU VIDE MERE?

+45 4258 1600
  • Ring til os i dag, eller skriv til os her

Få din første privatlektion gratis

Mød en af vores sprogkonsulenter i København eller online. Igennem en samtale og en kort sprogtest finder vi ud af, hvad dit niveau er, hvad du har brug for at lære, og hvordan du bedst når dine mål. Du kommer også til at høre om, hvordan vi arbejder, og hvad vi kan tilbyde.

Book en gratis privatlektion her

Hvad får du?

  • Et brugbart, aktivt dansk fra dag 1
  • En noget nær perfekt udtale

  • Et velstruktureret, skræddersyet kursus

  • Det absolut bedst udviklede og resultatskabende undervisningskoncept på markedet

  • Online adgang til kursusmaterialet og de tilhørende lydfiler, så du altid har det til rådighed når du skal forberede dig til kurset
Se vores kursusbetingelser her

TESTIMONIALS

“Superb experience! Excellent service! Most professional from start to finish. My severe pronunciation issues vanished after only four weeks of studies. Highly efficient educational approach. Great overall concept. Friendly and encouraging learning environment. Flexibility. Basically, everything with Danskbureauet is amazing! A huge thank you to my teacher for inspiring and motivating me to advance my Danish language skills. I strongly recommend Danskbureauet and wish them the best of luck.”
Marta-Maria Denshchykova
“Flexible, structured and very dedicated, Danskbureauet delivered as promised. Highly recommended.”
Mark Ennis (Service Manager), Endress + Hauser

VI TILBYDER OGSÅ

Semiprivate lektioner

Har du en hektisk hverdag eller en masse rejseaktiviteter? Er din kalender helt umulig? Med fleksible privatlektioner i dansk mødes vi, hvor og når det passer dig bedst.

https://danskbureauet.dk/privatlektioner-i-dansk/full-immersion/

Full Immersion

Trænger du til et venligt og effektivt skub ind i samtalen på dansk, eller skal du lære sproget fra bunden hurtigst muligt?

Privalektioner Online

Vil du gerne lære dansk i en hverdag, hvor tiden er knap? Så er vores online undervisning måske noget for dig!