Studieprøven eksamenskursus

Skal vi hjælpe dig med at bestå Studieprøven, så du kan komme videre?

På vores Studieprøve-eksamenskursus har du mulighed for at deltage i superintensiv eksamensforberedelse i et eksklusivt team på 6-8 deltagere.

Vi mødes én gang om ugen i 8 eller 12 uger, hvor du arbejder med alle tre delprøver: læseforståelse, skriftlig og mundtlig/lytteforståelse. Du får online adgang til gamle Studieprøve eksamensopgaver og kan lave dem, vi ikke når på selve kurset, som supplerende selvstudie. Begge kurser slutter ugen før den skriftlige eksamen.

Vores undervisere på disse hold har allerede ført mange udlændinge op til Studieprøven og ved derfor, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.

Dette kursus er for kursister, der allerede mestrer dansk på niveau B2/C1.

HVAD KOMMER DU TIL AT OPLEVE?

 • Du får fri adgang til online eksamenstræning
 • Du laver mindst ét komplet opgavesæt hver uge
 • Du får direkte, personlig feedback på dine opgaver
Husk selv at tilmelde dig prøven på dit lokale sprogcenter! Der er deadline i starten af marts og september.

Tilmelding daghold

DKK4980
 • tirsdage
 • 13.00-15.30
 • 36 lektioner*
 • 6-8 deltagere

Tilmelding aftenhold

DKK4980
 • tirsdage
 • 17.30-20.00
 • 36 lektioner*
 • 6-8 deltagere

Tilmelding weekendhold

DKK4980
 • lørdage
 • 9.30-12.00
 • 36 lektioner*
 • 6-8 deltagere

*Hvis 6-8 kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes de, som her angivet, med tre lektioner pr mødegang. Hvis kun fem kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2,5 lektioner pr dag. Hvis kun fire kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2 lektioner pr dag.

TESTIMONIALS

Jeg skriver ud af den største taknemmelighed for den hjælp, Danskbureauet har ydet i forbindelse med min studieprøve. Jeg har lige bestået den mundtlige del med 4, og jeg er meget tilfreds. Det er et flot resultat og min adgang til pædagog-uddannelsen, hvilket vil glæde mig mange år frem.
Så endnu engang, tak for alt.

Antonia Kub
This course was exactly what i needed in order to push myself in the right direction and get the feedback that I desperately needed. It’s an intensive course and it gives you a precise overview on what it takes for you to pass. I would not have reached that high grade without the help of my sweet teacher. Thank you very much, because now I’m studying what I love!
Simona Ivanova (bestod Studieprøven i 2018)
Jeg vil gerne takke Danskbureauet for jeres støtte og hjælp. Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde, og jeg er stadig væk imponeret over, at jeg har bestået Studieprøven med utrolig gode karakterer. Sådan en sejr ville jeg ikke have opnået, hvis det ikke var for jeres professionalisme. Derfor skal I have pæn tak! Tusind tak skal I have!
Cristiane Jensen
Jeg vil altid være meget taknemmelig over at have valgt Danskbureauet for at nå mine mål med Studieprøven, og det lykkedes, selvfølgelig grundet min utroligt dygtige lærer, hendes gode pædagogiske metoder, tålmodighed og at hun taklede problemerne fra roden :) Og jeg bestod med topkarakterer! Danskbureauet bliver en del af mit liv, som jeg aldrig vil glemme! TAK TAK!!!!
Idelis Nunez
Kontakt os her

Vil du vide mere?

Ring til os i dag på +45 4258 1600, eller skriv til os her

VI TILBYDER OGSÅ

PD3 eksamenskurser i København

Bor du i nærheden af København, kan du tilmelde dig et af vores åbne PD3 holdkurser for 6-8 deltagere her.

Studieprøven onlinekursus

Du har også mulighed for at træne til Studieprøven online – skriftligt, privat eller på hold.

Dansk for begyndere

Er du opsat på at lære dansk så godt og så hurtigt som muligt? Tilmeld dig et af vores danskkurser for begyndere og få den bedste start på et flydende, forståeligt dansk.