Om Danskbureauet

Jacob Madsen

Partner & direktør
mobil: +45 71701600
kontor: +45 35141600
jm@danskbureauet.dk

Ea Gullan Kerr

Partner & direktør
mobil: +45 30111600
kontor: +45 35141600
ea@danskbureauet.dk

Jessie Leigh

Sprogkonsulent
mobil: +45 42571600
kontor: +45 35141600
jl@danskbureauet.dk

Louise del Rosario

Studentermedhjælper
kontor: +45 35141600
info@danskbureauet.dk

Om Ea Kerr

Ea har undervist udlændinge i dansk siden 2000, først ansat som danskunderviser, eksaminator og ’teacher trainer’ på et af landets mest succesrige sprogcentre, og siden i Danskbureauet som hun grundlagde i 2006. Ea designer og afholder kurser i dansk for udlændinge for en lang række private virksomheder og offentlige institutioner i Danmark og i udlandet. Ea udvikler kursuskoncepter og undervisningsmaterialer og forestår oplæring og supervision af Danskbureauets undervisere. Ea deltager løbende i internationale fælleskaber med henblik på at udvikle sine kompetencer inden for sproglæring og sprogcoaching. Ea har desuden en universitetsgrad i dansk sprog og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Om Jacob Madsen

Jacob har undervist udlændinge i dansk siden 1999 og har, før han indtrådte som partner i Danskbureauet, også fungeret som udviklingschef og chefkonsulent for en større dansk undervisningsvirksomhed siden 2008. I denne rolle har Jacob afholdt kurser i dansk og engelsk for en lang række private virksomheder og offentlige institutioner i Danmark og i udlandet. Han har ligeledes oparbejdet stor erfaring med udvikling og implementering af målrettede kursuskoncepter og materialer i et tæt samarbejde med virksomheder og organisationer. Han har også stået for oplæring og supervision af undervisere. Jacob deltager løbende i europæiske læringspartnerskaber i EU-regi med henblik på konstant at være på forkant med udviklingen inden for læring, e-læring og interkulturel kommunikation. Jacob har en universitetsgrad i engelsk med sidefagskurser i nordisk filologi samt en diplomuddannelse i Business Administration.

Om vores undervisere

Vi har i Danskbureauet samlet en engageret gruppe specialister inden for undervisning i dansk for udlændinge og engelsk. Undervisning i dansk som andetsprog er vores hovederhverv. Vi leverer også skræddersyede kurser i engelsk. Alle undervisere i Danskbureauet har en universitetsuddannelse inden for sprog og mellem 4 og 20 års undervisningserfaring i det sprog, de underviser i.

Hvorfor vælge Danskbureauet

Hos os får kursisten det optimale udbytte af sit kursus. Vi tilrettelægger og målretter altid vores kurser, så kursisten bruger mindst mulig tid på at lære mest muligt. Vi er eksperter i at afdække læringspotentialet og de individuelle behov hos den enkelte kursist og tilrettelægger vores kurser derefter. Vi kvalitetssikrer systematisk vores kurser gennem løbende evalueringer og feedback fra vores kursister. Vi udvikler egne kursusmaterialer for at sikre, at indhold og fokus er skræddersyet til den enkelte virksomhed og kursist. Sidst, men ikke mindst har vi et særdeles veludviklet talent for at instruere i udtale.

Danskbureauets historie

Siden Danskbureauets start 1. april 2006 har vi haft mere end 40 professionelle undervisere tilknyttet og undervist mere end 1200 højtuddannede udlændinge, heriblandt læger, studerende, forretnings- og videnskabsfolk. Danskbureauet underviser udlændinge og danskere i større internationale virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark, såvel som i mindre lokale virksomheder, i ministerier og på ambassader og gennem kommunernes jobcentre og er dermed et at de mest efterspurgte og højest ansete, private sprogbureauer i Danmark.
Fælles for alle Danskbureauets kurser er, at vores undervisere altid opleves som PROFESSIONELLE, ENGAGEREDE og RESULTATSKABENDE!

Kontakt os her!

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 3514 1600, eller skriv til os her!