Studieprøven onlinekursus

Skal vi hjælpe dig med at bestå Studieprøven, så du kan komme videre?

Du kan træne til Studieprøven online på tre forskellige måder. Uanset hvilken kursuspakke du vælger, får du online adgang til gamle Studieprøve eksamensopgaver og en personlig underviser med mange års erfaring, som kan fortælle dig præcis, hvad der skal til for at bestå.

SP skriftlig

Et SP skriftlig onlinekursus giver dig mulighed for at træne eksamensformen ved at lave seks tidligere eksamensopgavesæt, som afleveres via mail, når det passer dig. Din personlige underviser sender dine opgaver retur inden for tre hverdage. Du kan arbejde videre med de skriftlige opgaver på baggrund af de anvisninger du har modtaget fra din personlige underviser og aflevere dem igen, hvis du ønsker en afsluttende feedback på dit korrekturarbejde.

SP hold

På vores SP hold har du mulighed for at deltage i superintensiv eksamensforberedelse i et eksklusivt team på 4-6 deltagere. Vi mødes én gang om ugen i ni uger frem mod den skriftlige eksamen. Du vil kunne aflevere 8 skriftlige opgaver, og du vil kunne holde mindst fire mundtlige eksamensoplæg i løbet af hvert kursus. Dine skriftlige opgaver afleverer du via mail senest to dage før hver kursusgang, så din underviser kan forberede sin personlige feedback til dig. Vores undervisere på disse hold har allerede ført mange op til Studieprøven og ved derfor, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.

SP privat

Ønsker du din undervisers fulde opmærksomhed og et skema, der passer dig bedre? Med SP privat får du seks privatlektioner a 60 minutter online, hvor vi kan give dig en kombination af mundtlig feedback på dine skriftlige tekster (som du afleverer via mail) og mulighed for at træne og få feedback på dine mundtlige eksamensoplæg.

Dette kursus er for kursister, der allerede mestrer dansk på niveau B2/C1.

NB! Husk selv at tilmelde dig prøven på dit lokale sprogcenter! Der er deadline i starten af marts og september.

SP skriftlig

DKK2980
  • 6 opgavesæt via mail
  • respons inden for 3 dage
  • 1 deltager

SP hold

DKK4980
  • 12 mødegange
  • tirsdage 17.30-20.00
  • 6-8 deltagere

SP privat

DKK4980
  • 6 klokketimer
  • efter aftale
  • 1 deltager

*Hvis 6-8 kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes de, som her angivet, med tre lektioner pr mødegang. Hvis kun fem kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2,5 lektioner pr dag. Hvis kun fire kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2 lektioner pr dag.

TESTIMONIAL

Det holdt hårdt – men nu er der et 12-tal i hus for den skriftlige fremstilling.
Tusind tak for hjælpen.
Kirstine (mor til ung, dansk kvinde i USA), nov 2019
Jeg vil gerne takke Danskbureauet for jeres støtte og hjælp. Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde, og jeg er stadig væk imponeret over, at jeg har bestået Studieprøven med utrolig gode karakterer. Sådan en sejr ville jeg ikke have opnået, hvis det ikke var for jeres professionalisme. Derfor skal I have pæn tak! Tusind tak skal I have!
Christiane Jensen

VI TILBYDER OGSÅ

Studieprøvekurser i København

Bor du i nærheden af København, kan du tilmelde dig et af vores åbne studieprøvehold for 6-8 deltagere her

Fleksible privatlektioner i dansk

Med fleksible privatlektioner bliver du undervist af en af vores exceptionelt dygtige undervisere, der har 100% fokus på dig. Du får mindst 50% af taletiden, og på den måde sikres du en hurtig progression, og du opnår et stort ordforråd på kort tid.

Privatlektioner online

Har du for travlt til at komme ind til os? Eller sidder du i udlandet? Modtag dine privatlektioner online.