Studieprøven online eksamenskursus

Skal vi hjælpe dig med at bestå Studieprøven, så du kan komme videre?

Du kan træne til Studieprøven online på to forskellige måder. Uanset hvilken kursuspakke du vælger, får du online adgang til gamle Studieprøve eksamensopgaver og en personlig underviser med mange års erfaring, som kan fortælle dig præcis, hvad der skal til for at bestå.

På vores Studieprøve-eksamenskursus har du mulighed for at deltage i superintensiv eksamensforberedelse i et eksklusivt team på 6-8 deltagere.

Med vores dygtige undervisere får du den bedste hjælp til at bestå Studieprøven.

Vi tilbyder holdkurser af 16, 12, 8 eller 4 ugers varighed.

Små hold med 6-8 deltagere

Få mere tid til dig

Få personlig feedback og svar på alle dine spørgsmål

Undervisning på ekspertniveau

Få alle vores gode råd og hints

Efter mange års erfaring med prøven ved vi hvad der skal til for at bestå

100% fokus på prøven

Intensiv eksamenstræning

Lav alle de gamle eksamensopgaver, og kom i form til eksamen

Har du nogen spørgsmål?

Ring til os

Privatlektioner

DKK3980
  • 6 lektioner
  • 1 deltager

16 uger

DKK5980
  • 48 lektioner*
  • 6-8 deltagere

12 uger

DKK4980
  • 36 lektioner*
  • 6-8 deltagere

8 uger

DKK3980
  • 24 lektioner*
  • 6-8 deltagere

4 uger

DKK1980
  • 12 lektioner*
  • 6-8 deltagere

Hvem kan deltage?

Vi har ikke nogle optagelseskrav eller krav til bestemte karakterer, men for at følge vores Studieprøve-kursus skal man være på niveau C1 (DU3, modul6).

Derudover skal du være indstillet på at arbejde hårdt og bruge flere timer på hjemmearbejde om ugen.

Hvem underviser?

Vores undervisere på disse hold har allerede ført mange, både udlændinge og danskere, op til Studieprøven og ved derfor, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.

Studieprøven privat

Ønsker du din undervisers fulde opmærksomhed og et skema, der passer dig bedre? Med SP privat får du seks privatlektioner a 45 minutter online, hvor vi kan give dig en kombination af mundtlig feedback på dine skriftlige tekster (som du afleverer via mail) og mulighed for at træne og få feedback på dine mundtlige eksamensoplæg.

Studieprøven hold

Hvordan foregår undervisningen?

Vi mødes én gang om ugen til undervisningen, enten tirsdag eller lørdag. Undervisningen er hybdridundervisning, hvilket vil sige at du kan vælge mellem at deltage online eller møde op fysisk.

Du har mulighed for at aflevere et studieprøve-opgavesæt (skriftlige opgaver og læseforståelsesopgaver) til hver mødegang og holde mindst et mundtligt eksamensoplæg i løbet af kurset. Dine skriftlige opgaver afleverer du via mail senest to dage før hver kursusgang, så din underviser kan forberede sin personlige feedback til dig. Du får online adgang til gamle studieprøveeksamensopgaver og kan lave dem, vi ikke når på kurset, som supplerende selvstudie.

Undervisningsmaterialet består af tidligere opgavesæt, samt relevante artikler til at understøtte de valgte emner.

Holdtyper

Vi tilbyder Studieprøve-kurset i 16, 12, 8 eller 4 uger. Vælger du at tage kurset alle 16 uger, vil du få 12 uger før den skriftlige eksamen, samt 4 uger før den mundtlige. De følgende kurser er tilrettelagt så du vælger om du vil have 4 uger før den mundtlige eksamen, eller kurset skal stoppe lige før den skriftlige eksamen.

Er dit skriftlige dansk godt nok?

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til for at du kan bestå Studieprøven.

Få tilsendt et spørgeskema og en skriftlig opgave fra en tidligere Studieprøve eksamen.

Udfyld skemaet, skriv opgaven, og send retur til os. Så vender vi tilbage med vores respons til dig indenfor to hverdage.

Ja tak, send mig en skriftlig opgave

Testimonials

Jeg skriver ud af den største taknemmelighed for den hjælp, Danskbureauet har ydet i forbindelse med min studieprøve. Jeg har lige bestået den mundtlige del med 4, og jeg er meget tilfreds. Det er et flot resultat og min adgang til pædagog-uddannelsen, hvilket vil glæde mig mange år frem.
Så endnu engang, tak for alt.

Antonia Kub
This course was exactly what i needed in order to push myself in the right direction and get the feedback that I desperately needed. It’s an intensive course and it gives you a precise overview on what it takes for you to pass. I would not have reached that high grade without the help of my sweet teacher. Thank you very much, because now I’m studying what I love!
Simona Ivanova (bestod Studieprøven i 2018)
Jeg vil altid være meget taknemmelig over at have valgt Danskbureauet for at nå mine mål med Studieprøven, og det lykkedes, selvfølgelig grundet min utroligt dygtige lærer, hendes gode pædagogiske metoder, tålmodighed og at hun taklede problemerne fra roden :) Og jeg bestod med topkarakterer! Danskbureauet bliver en del af mit liv, som jeg aldrig vil glemme! TAK TAK!!!!
Idelis Nunez

Lær dansk i centrum af København

VI TILBYDER OGSÅ

Studieprøven eksamenskurser online

Du kan også træne til Studieprøven online. Enten på et af vores hold eller gennem privatlektioner.

Fleksible privatlektioner

Med fleksible privatlektioner bliver du undervist af en af vores exceptionelt dygtige undervisere, der har 100% fokus på dig.

Privatlektioner online

Har du for travlt til at komme ind til os? Eller sidder du i udlandet? Så har du også mulighed for at tage privatlektioner online.