Hjem/Eksamenskurser/Studieprøven eksamenskursus/Studieprøven, 4 lørdage, kl. 13.00
Kristina Lykke Hansen
Kristina Lykke HansenCand. mag. i dansk
Kristina har ført mange hold til eksamen og ved hvad der skal til for at bestå.

Sagt om vores Kristina

“The best language school in Copenhagen. I will highly recommend their courses in test preparation (PD2;PD3;Studieprøven). Highly professional teachers with extensive experience, focused lessons, sample of tests for each year, homework check and the opportunity to participate online. Tusind TAK Kristina!”

Igor Shchetynskyi
“These classes are shockingly better than the typical Danish class ones. I took private lessons and, in a few months, I evolved many times more than I had before. Of course, it requires extremely high commitment!”
Franciso Camara, DTU

Studiprøve eksamenskursus

Kursusbeskrivelse

På vores Studieprøve mundtlige eksamenskursus har du mulighed for at deltage i superintensiv eksamensforberedelse i eksklusive team på 6-8 deltagere. Med vores dygtige undervisere får du den bedste hjælp til at bestå Studieprøven. Vi mødes én gang om ugen. Kurset foregår som hybridundervisning, hvilket vil sige at du kan vælge enten at deltage online eller møde op fysisk hos os i centrum af København.

Undervisningsmaterialet består af tidligere opgavesæt, samt relevante artikler til at understøtte de valgte emner. Du får mulighed for at holde mindst et mundtligt eksamensoplæg i løbet af kurset. Du får online adgang til gamle Studieprøven-eksamensopgaver og kan lave dem, som vi ikke når på kurset, som supplerende selvstudier.

Hvem er kurset for?

Vi har ikke nogen specifikke optagelseskrav, men for at få det fulde udbytte af vores Studieprøven eksamenskurser skal dit dansk ved kursusstart være på niveau C1 (DU3, modul 6). Derudover skal du være indstillet på at bruge 4-6 timer på hjemmearbejde om ugen.

Er du i tvivl om dit niveau er godt nok?

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til for at du kan bestå Studieprøven. Få tilsendt et spørgeskema og en skriftlig opgave fra en tidligere Studieprøveeksamen. Udfyld skemaet, skriv opgaven, og send retur til os. Så vender vi tilbage med vores respons til dig indenfor tre hverdage. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på +45 4258 1600