PD3  onlinekursus

Har du tilmeldt dig Prøve i Dansk 3? Eller overvejer du at gøre det i nærmeste fremtid?

Her kan du træne til Prøve i Dansk 3 på tre forskellige måder online. Uanset hvilken kursuspakke du vælger, får du online adgang til gamle PD3 eksamensopgaver og en personlig underviser med mange års erfaring, som kan fortælle dig præcis, hvad der skal til for at bestå.

PD3 skriftlig

Et PD3 skriftlig onlinekursus giver dig mulighed for at træne eksamensformen ved at lave 6 tidligere eksamensopgavesæt, som afleveres via mail, når det passer dig. Din personlige underviser sender dine opgaver retur inden for tre hverdage. Du kan arbejde videre med de skriftlige opgaver på baggrund af de anvisninger du har modtaget fra din personlige underviser. og aflevere dem igen, hvis du ønsker en afsluttende feedback på dit korrekturarbejde.

PD3 hold

På vores PD3 hold har du mulighed for at deltage i superintensiv eksamensforberedelse i et eksklusivt team på 4-6 deltagere. Vi mødes én gang om ugen i ni uger frem mod den skriftlige eksamen. Du vil kunne aflevere 6 skriftlige opgaver, og du vil kunne holde mindst fire mundtlige eksamensoplæg i løbet af hvert kursus. Dine skriftlige opgaver afleverer du via mail senest to dage før hver kursusgang, så din underviser kan forberede sin personlige feedback til dig. Vores undervisere på disse hold har allerede ført mange op til PD3-prøven og ved derfor, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.

PD3 privat

Ønsker du din undervisers fulde opmærksomhed og et skema, der passer dig bedre? Med PD3 privat får du seks privatlektioner a 60 minutter online, hvor vi kan give dig en kombination af mundtlig feedback på dine skriftlige tekster (som du afleverer via mail) og mulighed for at træne og få feedback på dine mundtlige eksamensoplæg.

Dette kursus er for kursister, som allerede mestrer dansk på niveau B1/B2.

NB! Husk selv at tilmelde dig prøven på dit lokale sprogcenter! Der er deadline i starten af marts og september.

Kombipakke

Du kan også kombinere dit online skrivekursus med privatsessioner via skype eller telefon. Vi sender dig gerne et samlet tilbud. Vi sender også gerne et eksempel på, hvordan din underviser retter opgaverne.

PD3 skriftlig

DKK2980
  • 6 opgavesæt via mail
  • respons inden for 3 dage
  • 1 deltager

PD3 hold

DKK4980
  • 12 mødegange
  • onsdage 17.30-20.00
  • 6-8 deltagere

PD3 privat

DKK4980
  • 6 klokketimer
  • efter aftale
  • 1 deltager

*Hvis 6-8 kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes de, som her angivet, med tre lektioner pr mødegang. Hvis kun fem kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2,5 lektioner pr dag. Hvis kun fire kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2 lektioner pr dag.

TESTIMONIAL

“Jeg har netop afsluttet et kursusforløb hos Danskbureauet, hvor mit mål var at blive bedre til både mundtlig og skriftlig dansk. Jeg blev meget imponeret over, hvor dygtig underviseren var. Hun kunne med det samme gennemskue, hvor jeg havde problemer med kommunikationen, og vi kunne arbejde på det med det samme. Jeg vil stærkt anbefale Danskbureauet, som meget dygtige og professionelle danskundervisere.”
Cedal Sahin

VI TILBYDER OGSÅ

PD3 eksamenskurser i København

Bor du i nærheden af København, kan du tilmelde dig et af vores åbne PD3 holdkurser for 6-8 deltagere her.

skrivekursus-forretningsdansk

Fleksible privatlektioner i dansk

Med fleksible privatlektioner bliver du undervist af en af vores exceptionelt dygtige undervisere, der har 100% fokus på dig. Du får mindst 50% af taletiden, og på den måde sikres du en hurtig progression, og du opnår et stort ordforråd på kort tid.

Privatlektioner online

Har du for travlt til at komme ind til os? Eller sidder du i udlandet? Modtag dine privatlektioner online.