Hjem/Eksamenskurser/PD2 eksamenskursus/PD2, 9 torsdage, kl. 9.30

Sagt om vores kurser

“This was the best Danish course I took so far. The teacher is very professional and motivated and gave personalized attention for each student. I wouldn´t hesitate in recommending this course”

Quenia dos Santos Riedel
“These classes are shockingly better than the typical Danish class ones. I took private lessons and, in a few months, I evolved many times more than I had before. Of course, it requires extremely high commitment!”
Franciso Camara, DTU

PD2 eksamenskursus

Kursusbeskrivelse

På vores PD2 eksamenskurser har du mulighed for at deltage i superintensiv eksamensforberedelse i eksklusive team på 6-8 deltagere. Med vores dygtige undervisere får du den bedste hjælp til at bestå PD2. Vi mødes én gang om ugen. Kurset foregår som hybridundervisning, hvilket vil sige at du kan vælge enten at deltage online eller møde op fysisk hos os i centrum af København.

Undervisningsmaterialet består af tidligere opgavesæt, samt relevante artikler til at understøtte de valgte emner. Du får mulighed for at aflevere et PD2-opgavesæt (skriftlige opgaver og læseforståelsesopgaver) til hver mødegang og holde mindst et mundtligt eksamensoplæg i løbet af kurset. Dine skriftlige opgaver afleverer du via mail senest to dage før hver mødegang, så din underviser kan forberede sin personlige feedback til dig. Du får online adgang til gamle PD2-eksamensopgaver og kan lave dem, som vi ikke når på kurset, som supplerende selvstudier.

Hvem er kurset for?

Vi har ikke nogen specifikke optagelseskrav, men for at få det fulde udbytte af vores PD2 eksamenskurser skal dit dansk ved kursusstart være på niveau B1+ (DU3, modul 4 eller DU2, modul 5/6). Derudover skal du være indstillet på at bruge 4-6 timer på hjemmearbejde om ugen.

Er du i tvivl om dit niveau er godt nok?

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til for at du kan bestå PD2. Få tilsendt et spørgeskema og en skriftlig opgave fra en tidligere PD2 eksamen. Udfyld skemaet, skriv opgaven, og send retur til os. Så vender vi tilbage med vores respons til dig indenfor tre hverdage. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på +45 4258 1600

* se vores kursusbetingelser