Danskkurser for begyndere online

Vil du gerne lære dansk allerede inden du kommer til Danmark? Eller har du bare ikke tid til transport? Så bliv, hvor du er! Vi kommer hjem til dig.

Tilmeld dig her vores åbne danskkursus for begyndere online og få den bedste start på et flydende, forståeligt dansk. Vores koncentrerede kursuskoncept Direkte Dansk sikrer dig en hurtig og effektiv progression og et autentisk og brugbart dansk med en korrekt udtale, som også danskere kan forstå!

Små hold med 6-8 deltagere

Få mere taletid og personlig feedback

Du bliver hørt og opbygger en større selvtillid på et lille hold

Stærkt og effektivt koncept

Lær dansk i en fart

med et velstruktureret kursus og en stejl progression

Fokus på udtalen

Få minimeret din accent

gennem fokuseret træning og løbende korrektion af din udtale

Har du nogle spørgsmål?

Ring til os

Dagkursus

DKK3980
  • man & tors
  • 13.30-15.40 (GMT+01:00)
  • 30 lektioner *
  • 6-8 deltagere

Aftenkursus

DKK3980
  • man & tors
  • 17.30-19.40 (GMT+01:00)
  • 30 lektioner *
  • 6-8 deltagere

*Hvis 6-8 kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes de, som her angivet, med 2,5 lektioner pr mødegang. Hvis fire-fem kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 2 lektioner pr dag.

Hvordan foregår onlinekurset?

Du vil indgå i en mindre gruppe af kursister, hvor nogle vil deltage fysisk på stedet og andre vil være online. Der er altså tale om en form for hybrid-klasse. Du kan også vælge at være med online i en periode, og så skifte til den fysiske undervisning senere. På den måde opnår du en høj grad af fleksibilitet.

Du vil kunne følge med i undervisningen gennem en skærm, som placeres i lokalet, så du og din underviser kan se hinanden. Du vil selvfølgelig indgå i undervisningen på samme vilkår som de andre kursister.

Når du har tilmeldt dig kurset, får du en ugen inden start et link til den internetportal vi mødes på. Du får desuden adgang til kursusmaterialerne via vores portal, så du kan downloade både bøger og lydfiler, og dermed forberede dig godt mellem hver kursusgang.

Hvad kræver det af dig?

Vores kurser er for dig, som er skolevant og villig til at arbejde for at lære sproget. Du har mindst tolv års skolegang med i bagagen, og du er indstillet på at lave 2-4 timers hjemmearbejde mellem hver mødegang. Da vi i starten bruger engelsk som kommunikationssprog, indtil du har lært nok dansk, er det også vigtigt, at du både taler og forstår engelsk.

Hvad kan du når kurset er slut?

Efter det første online danskkursus er du klar til at bestå Danskprøve A1, som er nødvendig for at kunne få familiesammenføring. Du kan nu tale med om dig selv, dine personlige data, familie, dine ting, tøj, priser, sprog og job, samt tidspunkter og planer for ferie og weekend. Når du består det næste kursus “Direkte dansk 2”, kan du også tale med om bl.a. din bolig, møbler, butikker, indkøb, måltider, madvarer, skole, arbejde, fritid og vejret.

Når du har afsluttet vores A1-kursus, kan du også tilmelde dig de næste niveauer, A2-C1. Du kan få et kursusbevis efter hvert endt kursus.

Testimonials

The best course structure I have ever come across. I would recommend it to everyone who is willing and have the time. Absolutely superb.
Yllka Misini
I’m really happy with what I learned in the class and I really liked the method they use to teach! The teachers paid attention in all my questions and helped with any doubt I had. I recommend this class for everybody who wants to learn how to speak Danish! They do a great job!
Jessica Soares
I loved the teaching style and the one on one way the teachers pay attention to the pupils. Most importantly I like the friends I made through Danskbureauet.
Joy Akomaye

VI TILBYDER OGSÅ

Dansk for begyndere

Vil du lære at tale et forståeligt og korrekt dansk fra start? Tilmeld dig et af vores danskkurser for begyndere og få den bedste start på et flydende, forståeligt dansk.

Privatlektioner online

Har du for travlt til at komme ind til os? Eller sidder du i udlandet? Privatlektioner kan også foregå via vores interaktive online portal.

danskbureauet-semiprivate

Semiprivate lektioner i dansk

Semiprivate lektioner i dansk kan ligesom almindelige privatlektioner afholdes enten efter et fast skema med én eller flere ugentlige mødegange eller efter et fleksibelt skema, når det passer jer.