Lær dansk i virksomheden

Danskundervisning for mindre grupper i virksomheden bidrager til et godt arbejdsmiljø, som sikrer, at alle får mulighed for at blive en del af det kollegiale fællesskab, og det bidrager til at fastholde den udenlandske arbejdskraft, som for flere og flere virksomheder er helt uundværlig.

Men det betyder ikke, at der skal afsættes et uendeligt antal arbejdstimer til danskundervisning, for det kan gøres både hurtigt og effektivt med vores særligt udviklede metode, vores kvalitetssikring og vores professionelle, erfarne sprogkonsulenter.

Uanset om det er en mindre gruppe medarbejdere, der skal have styrket selvtilliden og udviklet deres fagsprog eller en ny direktør, som skal klædes sprogligt på i en fart, skaber vi altid et forløb, som er målorienteret, virksomt og effektivt.

Danskbureauets sprogkonsulenter kommer ud på virksomheder i hele Danmark. Virksomhedskurser kan også afholdes online eller i Danskbureauets lokaler centralt i København, hvor der er gode transport- og parkeringsmuligheder.

Ring til os i dag, og få et kvalificeret bud på, hvordan vi kan hjælpe jeres udenlandske kolleger med at lære dansk. Hvis I ønsker det, kommer vi også gerne ud og besøger virksomheden og møder medarbejdergruppen, helt uforpligtende.

Kontakt os her!

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 4258 1600, eller skriv til os her!

Eneundervisning

Skal jeres nye medarbejder klædes sprogligt på til jobbet?

Læs mere

Virksomhedshold

Skal vi samle jeres medarbejdere i mindre hold en gang eller flere om ugen?

Læs mere