Udtalekurser

Oplever du ofte, at du ikke bliver forstået, selv om du allerede taler flydende dansk? Eller har du svært ved at forstå, hvad folk siger, når de taler hurtigt?

Her kan du få forbedret din udtale, så folk omkring dig kan høre forskellen.

Vores udtalekurser er for dig, der allerede taler flydende dansk på niveau B2/C1 (modul 5/6), men alligevel oplever, at udtalen hæmmer forståelsen i dagligdagen, på jobbet, på studiet eller derhjemme.

Kurserne løber over ni tirsdage a to timers varighed. Hvis kun to kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med 1,5 time pr. gang. Du får en grundig indføring i den danske udtale og masser af øvelser, som retter sig direkte mod at få elimineret netop dine fejltyper. Vi laver også dine helt egne, personlige lydfiler at øve dig efter mellem hver mødegang. Kursusprisen inkluderer undervisningsmaterialer: markedets bedste lærebog inkl. lydfiler.

Tilmelding til daghold

DKK3980
  • 12 torsdage, 13.00-15.00
  • 30* lektioner
  • 4-6 deltagere

Tilmelding til aftenhold

DKK3980
  • 12 tirsdage, 17.30-19.30
  • 30* lektioner
  • 4-6 deltagere

*Hvis kun tre kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det med to lektioner pr mødegang, uden pause, 24 lektioner i alt.

Testimonials

“Jeg kan varmt anbefale Danskbureauets udtalekursus til andre udlændinge, som ønsker at forbedre deres dansk på en hurtig og effektiv måde. På kurset har jeg især arbejdet med intonation og stød, og selvfølgelig også vokalerne. Det har gjort min udtale bedre, og det har givet mig mere selvtillid på mit arbejde.”
Najeeb Khawaja
“Gennem Danskbureauets undervisning har jeg forbedret min danske udtale. Min lærer er rigtig god til at forklare og coache de danske udtale-lyde, som kan være svære, når man har engelsk baggrund som jeg. Hun har samtidig gjort det sjovt og motiverende at tale dansk.”
Rama Mistry Olsen
“Tusind tak for hjælpen, der er mange der siger, at de tydeligt kan høre en forskel i min udtale”
Meaghan Spedden
Kontakt os her

Vil du vide mere?

Ring til os i dag på +45 4258 1600, eller skriv til os her

VI TILBYDER OGSÅ

Intensive privatlektioner i dansk

Intensive privatlektioner i dansk efter et fast skema giver dig en kontinuerlig progression. Vi skemalægger alle aftaler, inden vi går i gang, og holder vores fulde engagement i dig gennem hele kurset.

Samtalekurser

Har du svært ved at komme ind i gang med at tale dansk, selvom du egentlig allerede forstår det ret godt?

Skrivekurser

Vil du gerne kunne skrive et overbevisende, professionelt og fejlfrit forretningsdansk, hurtigt og effektivt?