Kommunikationskursus

Oplever du, at det kan være svært at få dine egne synspunkter igennem i en diskussion eller en debat på dansk? Har du svært ved at få sagt din mening på møderne på din arbejdsplads? Eller ønsker du blot at udvikle din evne til at udtrykke dig præcist og nuanceret om forskellige emner?

Kommuniker klart og få dine synspunkter igennem

Dette kursus er for dig, der ønsker at styrke din evne til at argumentere på dansk og udvikle din mundtlige kommunikation. Vi holder oplæg og debat om aktuelle emner med efterfølgende feedback fra underviser, både hvad udtale, ordvalg, grammatik, argumentation og sammenhæng angår. Du skal regne med et par timers forberedelse til hver mødegang, herunder at læse og lytte til radio- og tv-debatprogrammer som udgangspunkt for resumé, oplæg og debat.

Kurset tager udgangspunkt i, at alle kursister er på niveau C1. Hvis du er i tvivl om dit niveau, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde ud af det, før du tilmelder dig.

  • Med højst 4 deltagere får alle tid til at argumentere for deres synspunkter

Tilmelding til Kommunikationskursus

DKK3980
  • 12 onsdage, kl. 13.00-15.00
  • 30* lektioner
  • 4-6 deltagere

*Hvis kun tre kursister tilmelder sig et af disse kurser, afholdes det kl. 13.00-14.30, uden pauser, 24 lektioner i alt.

TESTIMONIALS

“Jeg har netop afsluttet et kursusforløb hos Danskbureauet, hvor mit mål var at blive bedre til mundtlig dansk. Jeg blev meget imponeret over, hvor dygtig underviseren var. Hun kunne med det samme gennemskue, hvor jeg havde problemer med kommunikationen, og vi kunne arbejde på det med det samme. … Jeg vil stærkt anbefale Danskbureauet, som meget dygtige og professionelle danskundervisere.”
Cedal Sahin
“Læreren var exceptionel på alle måder. Jeg satte stor pris på, at hun tog sig tid til at optage individuelle lydfiler til os med de ord, vi havde vanskeligt ved at udtale”
Gillian Ruth Mathiesen
Kontakt os her

Vil du vide mere?

Ring til os i dag på +45 4258 1600, eller skriv til os her

VI TILBYDER OGSÅ

Akademisk dansk

Har du brug for hjælp til at aflevere en opgave på din uddannelse eller en rapport på dit arbejde?

Udtalekurser

Oplever du ofte, at du ikke bliver forstået, selv om du allerede taler flydende dansk?

Samtalekurser

Har du svært ved at komme ind i gang med at tale dansk, selvom du egentlig allerede forstår det ret godt?