Danskkursus for begyndere

Er du opsat på at lære dansk så godt og så hurtigt som muligt?

Tilmeld dig et af vores danskkurser for begyndere og få den bedste start på et flydende, forståeligt dansk. Vores koncentrerede kursuskoncept Direkte Dansk sikrer dig en hurtig og effektiv progression og et autentisk og brugbart dansk med en korrekt udtale, som også danskere kan forstå!

Små hold med 6-8 deltagere

Få taletid og personlig feedback

Du opbygger en større selvtillid på et lille hold med kun 6-8 kursister

Et stærkt og effektivt koncept

Direkte dansk

Du lærer dansk langt hurtigere med et uovertruffent kursusprogram og erfarne undervisere

Få udtalen på plads fra start

Udtalen falder på plads

Vi minimerer din accent gennem konstant fokus på udtalen

Tilmelding til daghold, 3 uger

Mandage og torsdage kl. 9.30-11.40, 1980 DKK

Vælg startdato og tilmeld dig her!

Tilmelding til daghold, 6 uger

Mandage og torsdage kl. 9.30-11.40, 2980 DKK

Vælg startdato og tilmeld dig her!

Tilmelding til aftenhold, 6 uger

Mandage og torsdage kl. 17.30-19.40, 2980 DKK

Vælg startdato og tilmeld dig her!

Hvor lang tid tager det at lære dansk?

Vi kan bringe dig hele vejen gennem din danskuddannelse (DU3) på kun 48 uger, hvis du vælger at gå to gange om ugen og dermed tager vores i alt otte kurser a hver seks ugers varighed.

Dit første kursus “Direkte dansk 1” består af 12 mødegange a 2,5 lektioner a 45 minutter plus 15 minutters pause, og vi har kun 6-8 deltagere på vores hold.

Efter det første kursus er du klar til at bestå Danskprøve A1, som er nødvendig for at kunne få familiesammenføring. Du kan nu tale med om dig selv, dine personlige data, familie, dine ting, tøj, priser, sprog og job, samt tidspunkter og planer for ferie og weekend.

Når du består det næste kursus “Direkte dansk 2”, kan du også tale med om bl.a. din bolig, møbler, butikker, indkøb, måltider, madvarer, skole, arbejde, fritid og vejret.

Efter kun 48 uger er du klar til at bestå den officielle PD3-eksamen (det svarer til at afslutte modul 5 på et kommunalt sprogcenter), og du kan fungere godt på dansk både på jobbet og i din hverdag.

Hvad kræver det af dig?

Vores kurser er for dig, som er skolevant og villig til at arbejde for at lære sproget. Du har mindst tolv års skolegang med i bagagen, og du er indstillet på at lave 2-4 timers hjemmearbejde mellem hver mødegang. Da vi i starten bruger engelsk som kommunikationssprog, indtil du har lært nok dansk, er det også vigtigt, at du både taler og forstår engelsk.

Kontakt os her!

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 4258 1600, eller skriv til os her!