Studieprøven online

Et onlinekursus i Studieprøven giver dig mulighed for at træne eksamensformen ved at lave de tidligere eksamensopgavesæt, som afleveres via mail, når det passer dig. Din personlige underviser sender dine opgaver retur inden for tre hverdage. Du kan arbejde videre med de skriftlige opgaver på baggrund af de anvisninger du har modtaget fra din personlige underviser. og aflevere dem igen, hvis du ønsker en afsluttende feedback på dit korrekturarbejde. Din underviser har mange års erfaring i at lede folk op til Studieprøven og kan fortælle dig præcis, hvad der skal til for at bestå.

Et eksamensopgavesæt består af:

  • 4 læseforståelsesopgaver
  • 1 skriftlig opgave a 400 ord – som du afleverer hver to gange

Du kan vælge en pakke a seks opgavesæt for 3980 DKK eller en pakke a 12 opgavesæt for 6980 DKK.

Kombipakke

Ønsker du også at træne den mundtlige del? Vil du have feedback på dine mundtlige eksamensoplæg før den mundtlige eksamen? Så kan du for eksempel kombinere dit online Studieprøvekursus med seks privatlektioner a 45 minutter online. Det giver dig mulighed for at holde seks oplæg med efterfølgende eksamensspørgsmål og feedback fra din underviser.

En kombipakke koster 6.980 DKK for 6 opgavesæt og 9980 DKK for 12 opgavesæt.

Vi sender dig gerne et mere omfattende tilbud, hvis du har brug for mere eksamenstræning. Vi sender også gerne et eksempel på, hvordan din underviser retter de skriftlige opgaver.

Kontakt os her!

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 4258 1600, eller skriv til os her!