Skrivekursus online

Er du flov over dine mails og rapporter på arbejdet? Tager det 100 år og en sommer at få dem skrevet?

Et online skrivekursus kan hjælpe dig med at få alle de små og store ting på plads, når det passer ind i din kalender.

Et skrivekursus online kan for eksempel bestå af enten 12 opgaver a hver 200 ord eller seks opgaver a hver 400 ord, som afleveres via mail. Du får dine opgaver retur inden for tre hverdage og kan arbejde videre med de skriftlige opgaver på baggrund af de anvisninger du har modtaget fra din personlige underviser. Opgaverne kan afleveres én gang til, hvis du ønsker endnu en opfølgende feedback.

Din underviser har mange års erfaring med at undervise i dansk og kan fortælle dig præcis hvad der skal til for at forbedre dit sprog.

VIL DU VIDE MERE?

+45 4258 1600
  • Ring til os i dag, eller skriv til os her

Skrivekursus online

DKK2980
  • start når som helst
  • 6 måneder
  • 12 opgaver à 200 ord

Skrivekursus online

DKK2980
  • start når som helst
  • 6 måneder
  • 6 opgaver à 400 ord

Kombipakke

Du kan også kombinere dit online skrivekursus med privatsessioner via skype eller telefon. Vi sender dig gerne et samlet tilbud. Vi sender også gerne et eksempel på, hvordan din underviser retter opgaverne.

TESTIMONIAL

“Jeg har netop afsluttet et kursusforløb hos Danskbureauet, hvor mit mål var at blive bedre til både mundtlig og skriftlig dansk. Jeg blev meget imponeret over, hvor dygtig underviseren var. Hun kunne med det samme gennemskue, hvor jeg havde problemer med kommunikationen, og vi kunne arbejde på det med det samme. Jeg vil stærkt anbefale Danskbureauet, som meget dygtige og professionelle danskundervisere.”
Cedal Sahin

VI TILBYDER OGSÅ

Skrivekurser

Vil du gerne kunne skrive et overbevisende, professionelt og fejlfrit forretningsdansk, hurtigt og effektivt?

Pd3 eksamenskurser

Har du brug for målrettet hjælp til at bestå PD3 eksamen?

Privatlektioner online

Har du for travlt til at komme ind til os? Eller sidder du i udlandet? Privatlektioner kan også foregå via vores interaktive online portal.